Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 27 maj 2024

Spännande Dansens Dag redan den 27 april i Malmö

2024-04-21

Dansstationen i Malmö passar på att fira Dansens dag redan den 27 april så att den infaller på en lördag och fler exempelvis kan komma och titta på Mykas föreställning Rainbow på Konsthallstorget redan kl 11.15 och Olga Dukhovnayas solo Swan Lake Solo kl 19.30 på Dansstationen.
Dessförinnan har Dansstationen mitt på dagen visat ett blandat amatörprogram, men det är säkrast att ta en titt på deras pressmeddelande:
www.mynewsdesk.com/se/dansstationen/pressreleases/dansstationen-firar-dansens-dag-27-april-med-amatoerdansare-mykas-rainbow-och-swan-lake-solo-av-olga-dukhovnaya-3317601?utm_campaign=Alert&utm_source=alert&utm_medium=email

Fler Nyheter

Annonser