Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Söndag 26 maj 2024

Andarna släpps lösa på Weld i Spiritus

2024-01-17

Det första verket på Welds vårprogram är Lisen Pousettes och Olivia Rivières Spiritus. Med sin bakgrund i körsång och koreografi koreograferar de tillsammans med avstamp i olika rösttekniker. I Spiritus undersöker de särskilt fenomenet resonans. Det blir spännande att se och höra hur detta funkar med akustiken på Welds intima spelplats på Norrtullsgatan 7 i Stockholm där det blir premiär ikväll kl 20 och med fortsatta föreställningar samma tid på fredag och lördag, samt mattiné kl 17 på söndag.
Läs mer om Lisen Pousettes och Olivia Rivières lyssnande, observerande och reagerande koreografi här:
www.weld.se/program/17-19-20-21-jan-spiritus-lisen-pousette-se-olivia-riviere-se-dk/sv/

Fler Nyheter

Annonser