Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Söndag 23 juni 2024

Ansök till att vara med om att utveckla nordligt danssamarbete senast imorgon!

2023-01-15

Ett nätverk som består av Regionala danscentret i Österbotten, Finland, Dans i Västerbotten och Danscentrum Norr: Nordic regional (net)working vill utveckla residensverksamheten i norr via konstnärliga samarbeten. Ansök om att delta i ”kartläggningen för framtida verksamhet och samarbete. Vi kommer att träffas helgen den 27-29 januari 2023 i Umeå.”
Senast imorgon vill de ha in ansökan till att delta i utvecklingen av konstnärsutbyten, mellan verksamma danskonstnärer och -pedagoger kan dela arbetsprocesser och arbetssätt. Ansök senast 16 januari 2023 Se vidare www.danscentrumnorr.se/aktuellt/utlysning-nordic-regional-networking/

Fler Nyheter

Annonser