Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 15 juli 2024

Att väva samman dans, dansare och publik

2022-09-03

Under helgen startar ännu en festival, bland annat hos Weld på Nortullsgatan i Stockholm.
Festivalen som kallas för In an act of weaving och pågår 3-11 september vill väva samman människor och konstområden: ”En festival som väver samman danskonst med danskonstnärer och människor i publiken”, och festivalen äger rum såväl innomhus som utomhus.
Koordinator och initiativtagare till festivalen är koreografen och dansaren Nefeli Oikonomou, andra medverkande konstnärer är Marcus Baldemar, Paloma Madrid (i samarbete med kompositören Hara Alonso), Sandy Ceesay, Sebastian Lingserius och Ludmila Christeseva
läs mer om festivalen på thenebula.eu/festivals/inanactofweaving/
Se även weld.se

Fler Nyheter

Annonser