Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 27 maj 2024

Ta del av Norrlandsoperans festival Re:Think på den digitala plattformen coeo

2021-09-06

Fortfarande under några veckor efter helgens festival på Norrlandsoperan Re:Think om nya konstnärliga förhållningssätt och perspektiv för scenkonsten i det läge som råder idag när en försiktig återstart av konstlivet ska till, medan pandemin fortfarande pågår. Tio olika nationella och internationela konstnärer bjöds in för att både presentera och diskutera olika koncept inför de utmaningar som konstarterna idag ställs inför exempelvis gällande rörlighet samt tillgänglighet och hållbarhet.
Festivalen som ägde rum i helgen var en kulmen på ett samarbeten många komstnärer emellan under lång tid. Annorlunda konstnärliga projekt, med luftakrobatik och ljudvandringar och framförallt digitala program pågick under den gångna helgen, men väldigt mycket är fortfarande möjligt att ta del av via nätet helt grats, bara genom att logga in till webbplatsen coeo via norrlandsoperans webbplats norrlandsoperan.se/forestallning/re-think-festivalen/

Fler Nyheter

Annonser