Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 15 april 2024

Bråddjupa, Blekinges egen dansfestival startar idag

2021-09-01

För två år sedan fick Kronobergs län sig egen dansscen, Lokstallarna i Karlshamn, som sen dess då och visat olika dansprogram. men nu blir det från och med ikväll kl 18 och hela den kommande veckan inklusive helgen aktiviteter från morgon till kväll. Anledningen är Bråddjupa dansfestival, där djupen utanför Karlshamn ingår eftesom festivaldagarnas aktiviteter startar med ett morgondopp i Östersjön!
Sä här beskriver festivalledningen själv de kommande dagarnas aktiviteter: ”Under fyra intensiva dygn fylls Lokstallarna i Karlshamn av dans!
Det blir dansklasser, morgonbad, workshops, konstnärssamtal, labb, filmvisningar, jam, panelsamtal, residensvisningar, gästspel och Late night meet. BRÅDJUPA är en festival där vi både får ta del av koreografers färdiga verk och danskonstnärers utforskande processer. En festival där dörren står öppen och vi får kika in och se tanke och kropp i arbete. En festival där vi får kliva in i ett rum i rörelse.”

Läs med om dansfestivalen Bråddjupa här: www.bradjupa.se

Fler Nyheter

Annonser