Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Lördag 20 juli 2024

En hemlös K.R.O.P.P. i Uppsala

2021-08-12

18-21 augusti hålls i Uppsala En hemlös K.R.O.P.P. i Mikaelskyrkan med omgivande park där Uppsalas hemlösa brukar hålla till finns numera även SU-EN Butoh Companys performanceprojekt K.R.O.P.P. som står för Koreografi , Rörelse, Omåttlighet, Passion och Performance. Det har pågått i Uppsala ända sedan det fina kulturhuset Uppsala Kultur och Kongress kom till, men tidigare var SU-EN Butoh Company välkommen att hålla sina återkommande föreställningar på olika teman med överskriften K.R.O.P.P. på själva kulturhuset, men inte nu längre. Så länge det är sommar, kanske det fungerar utomhus, men hur går det sen? Passa på att se den hemlösa kroppen, medverkande är förutom SU-EN Butoh Company, Amit Sen, Räserbyrån, Johannes Bergmark, Peter Rosvik, Eva Björkman, kören Munviga under ledning av Gina van Dam, Stina Ehn/Molly Engblom, för vidare detaljer se www.suenbutohcompany.net/action-plan/

Fler Nyheter

Annonser