Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Torsdag 18 april 2024

Fira midsommar kallad Vändning med mat och finfördelad dans hos Cristina Caprioli i Farsta

2021-06-21

Många har redan valt att fira midsommar med Cristina Caprioli och alla biljetter är redan slutsålda. Chansen att få uppleva föreställningarna under rubriken Vändning plus midsommarspisning den 21-24 juni kl. 17.00 – 21.00 (inkl. paus med mat och dryck) gäller för närvarande bara för dem som lyckas få fatt på återlämnade biljetter. I den fina idrottshallen på 650 kvm i Hus O på Mårbackagatan 11 i Telestaden i Farsta firas denna Vändning som beskrivs som fyra timmar finfördelad dans med de medverkande Anja Arnquist, Sophie Augot, Philip Berlin, Louise Dahl, Annika Hyvärinen, Oskar Landström, Madeleine Lindh, Morgane Nicol, Cilla Olsen, Adam Schütt, Kristine Slettevold, Agnieszka Sjökvist Dlugoszewska, Julia Sundberg och Kristiina Viiala. För ”koreografi och rumslighet” står Cristina Caprioli.
Detta midsommarfirande sker i samproduktion med Tanz im August Berlin 2022

Se vidare ccap.se/prod/midsommar/

Fler Nyheter

Annonser