Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 15 juli 2024

Dans i skogen med Jannine Rivel

2021-05-11

Jannine Rivel dansar längs längst stigar och vattendrag, i mossa och gräs, och premiär blir det i Eskiljstuna, Skjulsta den 15 maj, med föreställning på samma plats även nästa dag. Jannine Rivel och tar med sig dansaren Amanda Billberg med deltagarna på en utflykt rakt in i skogen i Koreografiska utflykter genom gläntor, mellan rotsystem och över stenar:
”Koreografiska utflykter är ett sätt att uppleva skogen, säger Jannine Rivel. – Genom Koreografiska utflykter vill jag vill jag dela skogen som plats för danser och upptäckande och möta de som inte dansat där ännu. Jag hoppas att vi kan mötas i små grupper med bra avstånd och känna dansen och dess bärande kraft tillsammans med skogen.” säger Jannine Rivel i ett pressmeddelande.
Förutom dans av Jannine Rivel och Amanda Billberg, blir det poesi med Sara Berg och Ola Husamou, för ljuddesignen står Jesper Miller Auditory.
Övriga bokningar är hittills vid Bruket i Hälleforsnäs, den 22 maj, Sparreholms Ekhagar, Flen den 23 maj, Strängnäs den 30 maj, Västerås, Anundshög den 12 och 13 maj, Kungsör, Jägaråsen samt Valskog 19 juni samt i Trosa den 23 juni.

Se vidare www.janninerivel.com/portfolio/koreografiska-utflykter/

Fler Nyheter

Annonser