Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 27 maj 2024

Danselever vill gärna få chansen att visa upp vad de kan

2020-07-15

I ett reportage från Randallstown inte så långt från Baltimore i Maryland visas i dagens New York Times danselevers glädje över att att få dansa inför publik. De vill gärna visa upp vad de kan, coronatiderna till trots. Texten är illustreras med bilder på barn i sina allra läckraste dansdräkter, det är rosa tyll, eller färggrann folklore, barnen dansar som sagt ute fria, och de bär ansiktsmasker. De har nu under månader av nedstängning fått sin undervisning via dataskärmar, men äntligen fick de komma ut i det gröna och under bar himmel och stekande sol visa sina färdigheter. Se vidare
www.nytimes.com/2020/07/15/arts/dance/dance-recitals-pandemic.html?action=click&module=Features&pgtype=Homepage

Fler Nyheter

Annonser