Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Tisdag 29 september 2020

Balettlektion i det fria med Parisoperans stjärnor

2020-07-14

Eftersom Parisoperans dansare numera får vistas i fria luften, den instängda träningens i den privata lägenheten, kanske inte är helt över, men ta i alla fall här chansen att se hur några av dem har radat upp sig vid broräcket på en av de många broarna över Seine och följ deras träning. Dansarna som tränar just här är Hugo Marchand, Silvia Saint- Martine och Paul Marque. Med sig har de inte bara sin pedagog, utan även med sig en pianist som påpassligt har tagit med sig en synt som låter precis som ett riktigt piano.
Greppa tag i närmaste stolsrygg och ta chansen att förflyttas till en bro over Seine och att få träna med med några av världens främsta balettdansare: www.youtube.com/watch?v=h81MCZt5kjo

Fler Nyheter

Annonser