Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Torsdag 18 april 2024

Dansstationen i Malmö streamar på Dansens Dag den 25 April

2020-04-25

Dansens dag har firats i Malmö sedan 2010 där Dansstationen arrangerat dans utomhus, sammanlagt 16 danskompanier har framfört drygt 100 korta dansföreställningar på olika platser i staden, under alla dessa år.
I år kommer Dansstationen och Skånes Dansteater visa dans online, på Dansens dag via Dansstationens och Skånes Dansteaters hemsidor som skall ha länk till dansverket Peut-étre med koreografi och dans av Line Branchereau och Jon Ipina, på Dansens dag 25 april från och med kl 11.00, med förhoppningen att ”öppna upp skärmens begränsningar” som det står i Dansstationens programinformation.
Efter Peut-étre visas Framtidens sagor, ett dansverk med koreografi av Nidia Martinez Barbien och dans av Jonas Örknér, Josette Relly samt Nidia Martinez Barbien.

Ingela Brovik

Fler Nyheter

Annonser