Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 15 juli 2024

Välkommen till Opera national de Paris och mycket annat

2020-03-18

I december var det strejk på de flesta teatrar i Paris och knappt hade de öppnats, förrän de stängdes på nytt på grund av epidemin. I gengäld öppnar de sig helt gratis via nätet, I varje fall Parisoperan vars föreställningar kan ses på www.france.tv/spectacles-et-culture/
Länken leder till många uppsättningar av högklassig opera och balett, men inte riktigt allt är tillgängligt på våra breddgrader.

Ytterligare en källa till gratis scenkonst och konserter är den tysk-franska kulturkanalen www.arte.tv där kan man lätt söka sig till mängder av gratis kulturprogram och även högst upp till höger ställa in programmen till textning på något av de största europeiska kulturspråken.

Ytterligare en källa till till dans på nätet är www.numeridanse.tv

Fler Nyheter

Annonser