Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Söndag 23 juni 2024

East Wall – jättelik massföreställning i London

2018-07-21

Ett omfattande community-dans-projekt kallat East Wall kring Londons Kungliga slott The Tower har efter fyra år av förberedelser mellan The London international festival, dansorganisationen East London Dance, De kungliga palatsen och Hofesh Shechter Company nu haft sin lyckade premiär. The Guardians dansrecensent Sanjoy Roy är entusiastisk till verket som omfattar både professionella och amatörer och barn och äldre. Läs vidare i
www.theguardian.com/stage/2018/jul/20/east-wall-review-hofesh-shechter-dance-tower-of-london

Lite om förberedelserna inför premiären finns här www.youtube.com/watch?v=20gslA2bKmM

Fler Nyheter

Annonser