Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 27 maj 2024

Sista helgen med dansande män på Dansmuseet

2017-09-14

Män som dansar, koreografen Susanne Svantesson har gjort en film med medelålders män som dansar se https://vimeo.com/138661163, Östersunds Fotbolls Klubb tog sig in i Allsvenskan med hjälp av den träning helaget och personalen fick av koreografen Maria Nilsson Waller ill sin egen version av Svansjön på Storsjöteatern.
Just nu kan succémusicalen Billy Elliot om arbetagrabben som gjorde balettkarriär ses på Stockholms stadsteater. Alla stereotypa uppfattningar och kön och dans har förändrats och de som vill veta mer om den resan har chansen att se Dansmuseets historiska tillbakablick om mäns förhållande till danskonsten på Utställningen Dancing men till och med denna helg, det vill säga söndagen den 16 september. Det blir visning av Dancing på söndag 13.00 vilket ingår i entrébiljetten.
Se vidare www.dansmuseet.se

Många kanske har sett youtubeklippet Take me to church med Sergeij Polunin, men här är ett klipp som handlar om hur den filmen kom till
www.youtube.com/watch?v=uKQ2CPKjByc

Fler Nyheter

Annonser