Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Söndag 18 april 2021

World Ballet Day för fjärde gången

2017-08-12

Den femte oktober finns möjlgheter att njuta av nonstop-live-föreställningar från några av världens främsta balettkompanier. Förra året hade denna världsbalettdag med kompanier som Australian Ballet, Bolsjojbaletten, Royal Ballet, National Ballet of Canada och San Francisco Ballet över sex miljoner tittare på baletternas egna hemsidor och youtube.
Man bjuder även in andra kompanier, exempevis NDT, Hamburgbaletten, Ballets de Monte Carlo samt New York City Ballet som inte bara kommer att visa upp sina verk utan även arbetet bakom scenen som täning och repetition. Se vidare www.youtube.com/watch?list=PLFEuShFvJzByQhKfxjbL2hkN6WmUnLXFg&v=Yi291mOyaYg

Fler Nyheter

Annonser