Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 27 maj 2024

Föreställningar under Stockholm Pride

2017-07-31

Imorgon visas föreställningen Veckans hatbrott på Kulturhuset Stadsteaterns scen Studion 15:00–16:45 i gatuplanet. Det är Nilleteatern i Stockholm som står för den här föreställningen. Se vidare program.stockholmpride.org/search/305/veckans-hatbrott-en-normkritisk-forestallning-om-hatbrott-som-foljs-av-samtal?q=föreställningar
Stadsteatern i Stockholm öppnar två av sina scener Kilen och Studion under namnet Pride House för en rad spännande föreställningar under hela veckan.
Från och med onsdagen den 2 augusti ingår de i nätverket Stolt scenkonst som jobbar för att öka tillgången och sprida scenkonstproduktioner med HBTQ-perspektiv. Stolt scenkonst kommer även att medverka vid Malmö Pride och Gävle Pride.
Se vidare kulturhusetstadsteatern.se/Teater/Fri-Scen/Pjaser/2017/Stolt-scenkonst/
För övrig programverksamhet under Stockholm Pride, se vidare program.stockholmpride.org/events

Fler Nyheter

Annonser