Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 15 april 2024

Ta chansen att få gratis workshops i Venedig

2017-02-14

Venedigbiennalens utbildningsprojekt The Biennale College – Dance ger unga dansare från hela världen mellan 18-23 år chansen att få delta i workshops och lära sig repertoar av koreograferna William Forsythe och Benoit Lachambre. Chollege programmet handlar om ett intensivt utbildningsprogram från 4 april till 26 juni och chansen att såka sig dit finns ända fram till den 24 februari.
Läs vidare om projektet här www.labiennale.org/en/dance/collegedance/dancers.html

En del av William Forsythes verk Sider och ett nytt verk av Benoît Lachambre kommer att presenteras på en föreställning under de moderna dansfestival, Biennale Danza, som ingår i Venedigbiennalen, Se vidare
Se www.labiennale.org/it/danza/index.html

Fler Nyheter

Annonser