Hoppa till sidans innehåll
Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 27 maj 2024

Danskompaniet Spinn spelar i Kazan

2015-11-19

Ikväll och imorgon kväll spelar det integrerade danskompaniet Spinn sin föreställning Hi-Hat Xpres i den ryska staden Kazan. Tidigare har föreställningen i koreografi av Veera Suvalo Grimberg varit på turné i Sverige, Nordirland och Polen. I Hi-Hat Xpres handlar det inte bara integration mellan funktionshindrade och icke funktionshindrade, det handlar också om att dynamiskt arbetande musiker som finns med på scenen mitt i händelsernas centrum tillsammans med dansarna. Dansarna på scenen är fantastiska i sitt slag, och slagverkarna som spelar tonsättaren Nigel Osbornes musik kommer från Kroumata-ensemblen, succén är given!

Läs mer om Spinn här danskompanietspinn.se

Fler Nyheter

Annonser