Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Fredag 22 januari 2021

Stockholms Stadsteater håller audition till Billy Elliot

2015-02-07

Den 14-15 februari Håller Stockholms Stadsteater audition till Musikalen Billy Elliot. Teatern söker pojkar ca 10–12 år till en förberedande utbildning inom dans, sång och teater. Under utbildningen kommer sex pojkar att tas ut för att alternera i de två huvudrollerna Billy och Michael.
Musikalen är baserad på filmen Billy Elliot och kommer att ges i Malmö våren 2016 och i Stockholm våren 2017.
Vi söker huvudrollerna i flera etapper och uttagning till utbildningen betyder inte att man garanteras en roll i musikalen. Under utbildningen kommer sex pojkar plus reserver att tas ut för att alternera i de 2 huvudrollerna.

Anmälan
Anmälan med namn, ålder och kontaktperson senast fredag 13 februari kl 15.00 till: audition@stadsteatern.stockholm.se

Se vidare kulturhusetstadsteatern.se/Teater/Evenemang/Audition/

Fler Nyheter

Annonser