Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Söndag 17 januari 2021

Gratis dansföreställningar i novembermörkret

2014-11-16

På tv-kanalen Artes webbsida finns många gratis föreställningar och konserter att se i novembermörkret. Visningsrättigheterna upphör vid olika tidpunkter och när man exempelvis har sett ett dansprogram kan man också hitta vidre till andra föreställningar, även om somliga som rekommenderas redan har ett alltför gammalt visningsdatum. Ett spännande verk som är möjligt att få se ända fram till den första april 2015 är Anne Teresa de Keersmaekers Rain skapat 2001 för dansare från Parisoperans balett till Steve Reichs Music for eighteen musicians som här framförs av ensemblen Ictus. Inspelningen är gjord i år den 28 oktober. Det är bara att klicka på följande länk.concert.arte.tv/fr/rain-danne-teresa-de-keersmaeker-lopera-de-paris

Fler Nyheter

Annonser