Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Onsdag 14 april 2021

Konstnärsnämnden och Kulturrådet vill ha ansökningar från fler västsvenska film- och scenkonstnärer

2014-02-27

På Kultur i Västs lokaler, ett stenkast från Feskekõrka på Rosenlundsgatan 4 i Göteborg blir det den 13 mars kl 17 ett informationsmöte av Konstnärsnämnden och Kulturrådet. Handläggare kommer från den kungliga huvudstaden för att informera om stödformer inom scen och film för yrkesverksamma inom teater-, dans- och filmområdet och finns på plats redan kl 16 för att svara på frågor om stipendier och bidrag för enskilda och organisationer och det vankas fika med smörgåsar.
”Informationen ger en överblick över de stipendier och bidrag till enskilda konstnärer som kan sökas hos Konstnärsnämnden, samt de stödformer som finns hos Kulturrådet för fria aktörer inom scenkonstområdet.” skriver Konstnärsnämnden i sitt pressmeddelande.
Se vidare www.konstnarsnamnden.se/default.aspx?id=16499

Fler Nyheter

Annonser