Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Lördag 16 januari 2021

Dags att söka till Biennale College – Dance 2014

2014-02-24

Biennale College Dance 2014 erbjuder arbeten för dansare mellan 18-35 år, som under juni månad vill komma med på residens i Venedig med koreografer som Jerome Bel, David Zambrano, Iris Erez och många andra.
Senast den 18 mars är det dags att registreras sig till uttagningen för Biennale College Dance 2014 och att själv välja vilken koreograf man föredrar att arbeta för. Arbetet tillsammans med de olika koreograferna kommer att leda fram till kortare dansverk som presenteras i sommar på sommarens dansfestival i Venedig: 9th International Festival of Contemporary Dance of the Biennale di Venezia.

För vidare information och eventuell registrering, se vidare www.labiennale.org/en/dance/collegedance/

Fler Nyheter

Annonser