Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 28 september 2020

Asfalten blommar under Stockholms kulturfestival

2013-08-13

Ikväll kl 20.00, på Sergels torg blommar Dansens Hus årliga urbana festival, Urban Connectiob upp på Sergels torg med asfaltens alla sceniska dimensioner.
Imorgon, onsdagen den 14 augusti kl 14 fortsätter programmet på Segels torg och nu blir det även prov på höstens program på Dansens Hus med bland annat fortsatt energisk streetdance, balansakter på ett hjul, påhittig dans, skönsång och livemusik. Komediduon Angela Wand och Rebecca Westholm a.k.a. Jenifur & Beatrix har dagen till ära lämnat gymmet i Miami för att med attityd och karisma guida dig genom programmet. Dessutom utlovas en och annan överraskning!Bland andra medverkar Cirkus Cirkör, Cullbergbaletten, Complete, Charlotte Engelkes, Norrdans

Se vidare http://www.dansenshus.se/Pa-scen/Stora-scen/Kulturfestivalen/

samt http://kulturfestivalen.stockholm.se/program/index.php

Fler Nyheter

Annonser