Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 27 september 2021

Invigning av nya cirkushallen på Dans- och Cirkushögskolan i Stockholm

2012-04-30

Dans och Cirkushögskolan inviger sin nya Cirkushall fredagen den 4 maj kl 17 med föreställningen Closing Acts. Regissör för föreställningen är Marie-Andrée Robitaille, Lektor och konstnärlig huvudlärare i cirkus på dans och cirkushögskolan och för musiken står Jules Beckman.

Men det är Dans och Cirkushögskolans 17 avgångsstudenter som presenterar sina 11 olika akter i olika discipliner. Studenterna heter: Isak Arvidsson, Julien Auger, Valia Beauvieux Samson, Ron Beeri, Nathalie Bertholio, Niklas Blomberg, Thibault Brignier, Simon Deschamps, Patrik Elmnert, Mikkel Hobitz Filtenborg, Quim Giron Figuerola, Mikael Kristiansen, Mathieu Lagaillarde, Sidney Pin, Pablo Rada Moniz, Arnau Serra Vila och Bahoz Temaux.

Själva invigningen startar redan kl 15 med en visning av den nya Cirkushallen som har adress Brinellvägen 58 och ligger på tekniska Högskolan och Dans- och Cirkushögskolans campus en halv kilometer från tunnelbanestation Tekniska Högskolan. Det blir även ett invigningstal av rektor Efva Lilja kl 16.15.
De efterföljande helgerna blir det offentliga visningar av samma föreställning och visning och då ser tidsschemat ut på följande sätt:
Lördag 5/5: Kl 18.30 Se och upplev DOCH Cirkushall! 19.30 Closing Acts
Söndag 6/5: Kl 18.30 Se och upplev DOCH Cirkushall! 19.30 Closing Acts
Lördag 12/5: Kl 14.00 Se och upplev DOCH Cirkushall! 15.00 Closing Acts

Fler Nyheter

Annonser