Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 27 september 2021

Gratis föreställningar på Dans- och Cirkushögskolan

2012-03-14

Ikväll är det premiär på gratis föreställningar med Kandidatprogrammet i dans på Dans och Cirkushögskolan, som ligger i närheten av Tekniska högskolan i Stockholm. Det är bara att maila till biljett@doch.se om man vill komma och se kandidatprogrammets uppsättningar av två spännande verk. Dels är det Xspectacle med undertiteln The Stolen Show av koreografen Chrystal Pite från Vancouver, dels verket TRIP at DOCH av det tyska koreografkollektivet White Horse .
Spelperioden vara under hela tre veckor till och med 31 mars.

”Jag vill att studenterna ska få möjlighet att fortsätta sin arbetsprocess på scen. Därför vill jag att de ska spela fem dagar i veckan under tre veckor. Jag vet av egen erfarenhet att det är en helt annan process som sker när man får möjlighet att dansa ett verk på scen under en längre period. Det är en viktig del av arbete och utbildning. …”, säger Kristine Slettevold, programansvarig för Kandidatprogrammet i dans i ett pressmeddelande från Dans- och Cirkushögskolan.

Se vidare
www.doch.se/aktuellt_2/nyhetsarkiv_2012/forestallningar-med-kandidatprogrammet-i-dans

Fler Nyheter

Annonser