Välkommen till danstidningen.se. Allt om dans i Norden. Måndag 27 september 2021

Avslappad uppvärmning inför Juste Debout

2010-03-10

För andra året i rad träffades lockare och breakare under Get down avec la famille (get down med familjen). Ett jam som tar till vara den talang och positiva energi som samlas i Paris inför Juste Debout, en av världens största street dance-tävlingar.
Lockinggruppen Les Virtouse de l’Instant hör till den ”familj” som vanligtvis tränar i salen i Noisy-le-Sec där de också anordnade jamet på kvällen den 5 mars.
Toprock blandades med Break och Locking till live mix av Nordine ”Luckylock” Tazibt, en av medlemmarna i Virtouse de l’Instant och som också mixade under Juste Debout-tävlingen i Bercy två dagar senare.
Några tog även tillfället i akt att dansa in sig och fila på sina duos inför Juste Debout-uttagningarna på Hotel de Ville dagen därpå, däribland Manuel ”Manne” Schütt från Sverige och hans franska danspartner Wilfried ”Willow” Vanié.

Karolina Brock

Fler Utblick!

Annonser